Workshop ‘vol’ alleen nog 2 plaatsen voor tenoren en bassen, sopranen en alten komen op een wachtlijst.

Schumann in de Drôme
In Chateau Vieux, een oude boerderij met donjon, aan de rand van Bouvières wordt van maandag 19 oktober tot en met zaterdag 24 oktober 2020 een workshop zang georganiseerd.
In een prachtige en inspirerende omgeving, gaan jullie, de zangers de stukken die je thuis voorbereid hebt ten gehore brengen en samen met pianiste Barbera Winkel gaan we de op ontdekkingstocht. Zowel voor de beginnende als de gevorderde zanger; samen werken om je stukken verder uit te diepen: wat vraagt de tekst hier van de zanger, welke vocale kwaliteiten heb ik hier voor nodig. Dit alles onder leiding van Mariët Kaasschieter.
Chateau Vieux bestaat uit een oude donjon met een boerderij, deze is onlangs gerenoveerd en heeft 4 gîtes, er zijn 12 slaapplaatsen verdeeld over deze 4 gîtes.
In de donjon is een concert zaaltje met een prachtige vleugel en een prachtig uitzicht, beide vragen om muziek!
Bouvières ligt in de Drôme, dit is een streek in het zuidoosten van Frankrijk tussen de uitlopers van de Alpen en de rivier de Rhône.
Ruige rotsen, bergriviertjes, lavendelvelden, wijngaarden, olijven, zonnebloemen, oude dorpjes met markten en cultuur.
‘Chateau Vieux’ ligt op 2 km van het dorp, geheel vrijstaand, hoog op een berg.

Volledig verzorgde workshop
aankomst
maandag 19 oktober 16.00 uur
vertrek zaterdag 24 oktober 10.00 uur.

Workshop
logies 5 nachten
en alle maaltijden
€ 685,-

Aanmelden via marietkaasschieter@gmail.com  
onder vermelding van Workshop mei 2020


Atelier Vocal in 2019

Van Bergerettes tot Fauré
Begin mei 2019 was het zover, de eerste zangworkshop van Atelier Vocal de Bouvières. Chateau Vieux, een oude boerderij met donjon, aan de rand van Bouvières vormde een inspirerende omgeving, waar de zangers samen met pianiste Barbera Winkel heerlijk musiceerden.  Zie hieronder de foto’s.